Zločin nad čovečanstvom – Italijanski poslanik zahteva hapšenje Bil Gejtsa

“Na ovaj način, pravo na školovanje biće dato samo sa narukvicom kako bi se iskoristili za probu, kako bi ih navikli na ropstvo i prisilni tretman. Pravi cilj svega toga je potpuna kontrola. Apsolutna dominacija nad ljudskim bićima, pretvorena u zamorčad i robove, kršeći suverenitet i slobodnu volju.”

Italijanski poslanik je uspela da igru oko teorije zavere krivice podigne na potpuno novi nivo, koristeći svoju parlamentarnu privilegiju da eksplodira protiv Bila Gejtsa kao “zločinca vakcinacije” i globalističkog oruđa.

Bil Gejts i njegovi najnoviji antikoronavirusni napori bili su u središtu najluđih teorija koje istražuju moguće jezive motive koji stoje iza aktivnosti milijardera. U argumentovanoj i žestokoj osudi prošle sedmice, italijanski poslanik Sara Kunial održala je govor koji se retko (ako ikad uopšte) čuje u bilo kojem parlamentu.

https://youtu.be/QnsYcsCjLWI

U svom strastvenom obraćanju, ona je pozvala kolege poslanike da se suprotstave bilo kakvim planovima za obaveznu vakcinaciju protiv koronavirusa. Takve napore guraju korumpirane elite – duboka država – ustvrdila je ona, pokazujući prstom na Bila Gejtsa kao jednog od glavnih krivaca koji stoji iza vakcinacionog pokreta, ako ne i same pandemije.

“Bil Gejts već decenijama radi na depopulacijskoj politici i planovima diktatorske kontrole globalne politike, sa ciljem da stekne primat u poljoprivredi, tehnologiji i energetici.”

Kao poznati poznati protivnik vakcinisanja, ona je Gejtsa izdvojila kao negativca, pre svega zbog kampanja vakcinacije koje njegova fondacija već godinama sprovodi u manje razvijenim zemljama. Dok je hrabro optužila milijardera za sterilizaciju miliona žena u Africi i paralizu stotine hiljada dece u Indiji, ona je takođe ukazala na GMO i 5G tehnologiju, kao mešavinu zavere njegovih “grehova”.

Italijanski političar je takođe oštro kritikovala mere zaštite od koronavirusa koje je njena država među prvima uvela. Prema njenim rečima, izolacija takođe služi globalističkoj agendi, dok su Italijani bili predmet “svete inkvizicije lažne nauke”.

“Naša deca će izgubiti više, a koje su silovane duše“, dodala je ona.

“Na ovaj način, pravo na školovanje biće dato samo sa narukvicom kako bi se iskoristili za probu, kako bi ih navikli na ropstvo i prisilni tretman.”

“Pravi cilj svega toga je potpuna kontrola. Apsolutna dominacija nad ljudskim bićima, pretvorena u zamorčad i robove, kršeći suverenitet i slobodnu volju.”

Kada su je na govornici pokušali prekinuti, predsednik parlamenta je to sprečio, saopštivši da u „slobodnom parlamentu svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje“, te je dobio aplauz.

Nakon što joj je dozvoljeno da završi svoj govor, ona je otišla dalje, moleći italijanskog premijera da Gejtsa preda međunarodnoj pravdi, osim ako i sam Đuzepe Konte nije deo globalne zavere “duboke države”.

“Sledeći put kad primite telefonski poziv filantropa Bila Gejtsa, prosledite ga direktno Međunarodnom krivičnom sudu za zločine protiv čovečnosti.”

Iako je Bil Gejts u prošlosti često bio meta raznoraznih teorija zavere, trenutna pandemija koronavirusa povećala je interesovanje za njegovu ličnost. Njegova potraga za vakcinom protiv koronavirusa, kao i nedavni nejasni “Majkrosoftov” patent koji se opisuje kao uređaj koji prati „telesne aktivnosti“, izazvali su veliku gužvu.

Uprkos činjenici da je Bil Gejts tehnički odstupio od “Majkrosofta” i više nije povezan sa korporacijom, dok u ‘zloćudnom’ patentu VO / 2020/060606 nikada nije spomenut bilo kakav implantat, neki zaključuju da bi milijarder mogao planirati da lukavo čipuje čovečanstvo pod okriljem vakcinacije protiv koronavirusa … na primer.

Iako tirada Sare Kunial zvuči bez presedana, nije posebno iznenađujuće jer dolazi od žestokog protivnika i aktiviste protiv vakcinisanja, a koja je prošle godine isključena iz stranke Pokreta pet zvezdica zbog svojih protivničkih stavova.

Takođe ona nije prva istaknuta ličnost koja je osudila Gejtsa. Ruski režiser Nikita Mikhalkov izneo je sličan stav ranije ovog meseca nakon što je, baš kao i Sara Kunial, na nacionalnoj TV upozorio na navodne zavere za desetkovanje i kontrolu stanovništva planete.

SKORO DVE PETINE LJUDI U SRBIJI ŽIVI OD DANAS DO SUTRA

Izvor: Russia Today
Izvor slike: Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: