Vučić je razmažena i nedokazana kukavica – Zarković za Slavija INfo

Gost Slavija info bio je novinar Miodrag Zarković. Tema emisije bilo je aktuelno stanje u zemlji i svetu i događaji koji se ciklično ponavljaju.

Zarković je za Slavija info naglasio da su mu pojedine mere koje je doneo predsednik Vučić u početku delovale normalno al kako je vreme odmicalo tako je uviđao da je rukovodstvo totalno pogubilo svaki smisao za normalno. Smatra da je ovakvo stanje dovelo do toga da su oštećeni samo domaći proizvođači dok su strani itekako profitirali ali i napominje da to nije tako od kad je SNS na vlasti već da postoji kontinuitet toga još od petog oktobra.

Kao jedan od problem Zarković je naveo i taj da mu je sporna zastava Nemačke bilo kad a ne samo na godišnjicu bombardovanja i napominje da smo sa njima u zadnjih sto godina tri puta ratovali, kao i to da su prvi metak posle Drugog svetskog rata nemački vojnici ispalili baš na tlu Srbije u Prizrenu kad su ubili nedužne civile.

Da je Vučić razmažen i nedokazan najbolje se videlo na primeru kad nije bio pozvan na inaguraciju Putina a na osnovu toga kako je on javno reagovao. Vučić ima veliku strast prema medijima i to je zato što je on dugo godina a donekle i dana danas pod uticajem svoje majke Angeline koja je dugo bila radnik RTS. Zarković pretpostavlja da je to uticalo da se on i dana danas ženi i ostvaruje neformalne veze baš sa ženama iz medija.

Zarković napominje da Srbiji nedostaju opasni ljudi i da nam se baš zbog toga sve ovo i događa. U emisiji bilo je i razgovora o formiranju SNS kao i prelascima iz SRS i drugih stranaka u isti. Kako su i šta su protiv SNS pričali ranije danas visoki funkcioneri i kako su tražili sve moguće načine da se to izbriše. Rat 1999. bio je najviše odložen zbog planova koje je dobila naša vojska od Pjera Binela inače je bilo planirano godinu dana ranije da počne, sve drugo su samo medijske laži po mišljenju Zarkovića.

Propaganda koja je bila uperena protiv nas devedesetih godina je toliko velika da se ni jedna zemlja pre niti posle nije susrela sa tako nečim, a verovatno više zbog interneta nije ni moguće. Zarković je podsetio i na saradnju Đilasa i Vučića iz vremena kad je on radio u dnevnom listu Press kao i to da je Miki Rakić jedan od osnivača SNS.

autor teksta: Slavija info TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: