Vrhunski patolog tvrdi da je koronavirus „najveća podvala ikad počinjena nad običnom javnošću“

Vrhunski patolog dr. Rodžer Hodkinson rekao je vladinim zvaničnicima u Alberti tokom konferencijskog poziva da je trenutna kriza zbog koronavirusa „najveća podvala ikada izvršena nad običnom javnošću“.

Hodkinsonovi komentari dati su tokom diskusije u kojoj je učestvovao Odbor za zajednicu i javne usluge, a snimak je potom otpremljen na YouTube.

Primetivši da je takođe bio ekspert za virusologiju, Hodkinson je istakao da njegova uloga izvršnog direktora biotehnološke kompanije koja proizvodi COVID testove znači: „Možda znam malo o svemu ovome“.

„Postoji krajnje neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari, nečuveno je, ovo je najveća podvala ikad izvršena nad običnom javnošću“, rekao je Hodkinson.

Lekar je rekao da se ništa ne može učiniti da se zaustavi širenje virusa osim zaštite starijih i ugroženijih ljudi i da cela situacija predstavlja „politiku koja se igra sa medicinom, a to je vrlo opasna igra“.

Hodkinson je primetio da je „socijalno distanciranje beskorisno jer se COVID širi aerosolima koji prelete oko 30 metara pre sletanja“, dok je pozvao da se društvo odmah otvori kako bi se sprečila iscrpljujuća šteta uzrokovana zaključavanjima.

Hodkinson je takođe kritikovao obavezno nošenje maski kao potpuno besmisleno.

„Maske su krajnje beskorisne. Ne postoji nikakva baza dokaza o njihovoj efikasnosti “, rekao je.

„Papirne maske i maske od tkanine jednostavno su znak pristojnosti. Većinu vremena se čak i ne nose efikasno. To je krajnje smešno. Videvši ove nesrećne, neobrazovane ljude – ne kažem to u pogrdnom smislu – videvši ove ljude kako šetaju poput leminga koji se pokoravaju bez ikakvog osnovnog znanja kako bi stavili masku na lice. “

Lekar je takođe oštro kritikovao nepouzdanost PCR testova, napominjući da „pozitivni rezultati testova ne znače kliničku infekciju“, te da bi sva testiranja trebalo da se zaustave jer lažni brojevi „pokreću javnu histeriju“.

Hodkinson je rekao da je rizik od smrti u provinciji Alberta za osobe mlađe od 65 godina „jedan od trista hiljada“, i da je jednostavno „nečuveno“ zatvoriti društvo zbog onoga što je doktor rekao „samo još jedan loš grip.”

„Apsolutno sam ogorčen što je ovo dostiglo ovaj nivo, sve bi trebalo da prestane sutra“, zaključio je dr Hodkinson.

Hodkinsonove kvalifikacije nisu upitne, a vebsajt MedMalDoctors potvrđuje njegov kredibilitet.

„Opštu medicinsku diplomu stekao je na Univerzitetu Kembridž u Velikoj Britaniji (M.A., M.B., B. Chir.), gde je bio stručnjak na Corpus Christi College-u. Nakon boravka na Univerzitetu u Britanskoj Kolumbiji postao je sertifikovani opšti patolog na Rojal Koledžu (FRCPC) i takođe saradnik na Koledžu američkih patologa (FCAP). “

„Ima dobar status u Koledžu lekara i hirurga u Alberti, a Sud Queen’s Bench-a u Alberti ga je prepoznao kao stručnjaka za patologiju.“

U slučaju da YouTube izbriše gornji video zapis, ovde je dostupna rezervna kopija putem Bitchute-a.

Prevod: Srpski Glasnik

Izvor: Summit News, 18. 11. 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: