Velika Britanija: Čovek uhapšen zbog toga što nije nosio masku

Na video snimku iz Velike Britanije vidi se čovek koji je uhapšen ispred Starbaksa zbog toga što nije nosio masku dok je policajce pitao gde su bili tokom demonstracija i nereda “Black Lives Matter” tokom kojih su pravila o koronavirusu ignorisana.

COVID-19 propisi u Velikoj Britaniji nalažu da se maske moraju nositi prilikom ulaska u prodavnice, ali ne postoji potreba da se maska nosi napolju.

Čovek se očigledno umešao u prepirku sa zaposlenim u Starbaksu nakon što mu je rečeno da nosi masku.

Viđeno je kako se stariji čovek bunio na policajce dok su mu stavljali lisice.

„Potrebna su dvojica da uhapsite 72-godišnjaka, kakvi prokleti heroji“, navodi čovek dok mu stavljaju lisice.

„Kladim se da vas nije bilo mnogo u Londonu zbog prokletog BLM-a“, dodaje on, pre nego što je rekao policajcima, „Ne volim kad mi kažu da moram da nosim masku!“

Zatim čovek pita policajce da li bi se poklonili BLM-u.

„Ovo će se uskoro dogoditi svima vama, svi ćete biti pod krvavom diktaturom. Za otprilike 6 meseci svi ćete ovo dobiti!“, čovek kaže posmatračima.

Ranije tokom ovog meseca, Pirs Korbin, 73-godišnji organizator protesta protiv zaključavanja „Ujedini se za slobodu“, uhapšen je i kažnjen sa 10.000 funti.

Međutim, organizatori protesta “Black Lives Matter” u Londonu nisu uhapšeni niti kažnjeni, a neki policajci su se čak klanjali pred njima uprkos brojnim nasilnim napadima na policiju od strane izgrednika BLM-a.

Prevod: Srpski Glasnik

Izvor: Summit News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: