Umesto Marša na Drinu s krovova – marš preko Drine u Bugojno

Zabrana ulaska građana Srbije u južnu srpsku pokrajinu samo na delu pokazuje štetne posledice izdajničkog Briselskog sporazuma.

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ podseća građane Srbije da je 06. decembra 2012. godine Vlada Republike Srbije na čijem čelu je bio Ivica Dačić a prvi potpredsednik Aleksandar Vučić unutar Srbije montirala državnu granicu.Od tada faktički Kosovo i Metohija deluje kao odvojena celina od ostatka Srbije. Podsećamo, takvu odluku nisu donele „dosovske“ vlade nego crveno-crna koalicija koju čine Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije.

U zadnjih mesec dana dok se Srbija borila sa korona virusom ista ta koalicija predala je elektro-
energetski sistem Kosova i Metohije separatistima. Dugo je Aleksandar Vučić govorio „Ne dam Trpču, ne dam Gazivode“ a onda je kao i svaki izdajnik u tišini i mraku imovinu građana Srbije kao da je lično njegova poklonio secesionistima.

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ podseća građane Srbije da je za finansiranje
hidro-sistema Ibar-Lepenac Srbija uzela kredit od više od 100 miliona dolara. Delegaciji Srbije na pregovorima u Beču od 2006. do 2008. godine su predstavnici Evropske unije predlagali da ovaj kredit dalje nastave da otplaćuju sepratisti iz Prištine ili pak EU što je delegacija Srbije odbila. Par godina kasnije je Srbija otplatila ceo dug. Ovaj suvereni dug garantuje državi Srbiji vlasništvo nad svom imovinom, sva zdanjima i hidroakumulacijom Gazivode.

I dok se Aleksandar Vučić ovako galantno odriče imovine Republike Srbije dotle njegove pristalice skandriraju „Aco Srbine“. A navijači pojednih fudbalskih klubova paleći bakljade na
višespratnicam u Beogradu izdajniku puštaju rodoljubivu pesmu Marš na Drinu. Možda bi prikladnije zvučalo Marš preko Drine. Jer veće nacionalne štete od ovog bosanskog rajetina iz Čipulića kod Bugojna državi Srbiji do sada niko nije naneo.

Još je licemerniji postupak ovog izdajnika koji se drznuo da podiže spomenik rodonačelniku
dinastije Nemanjić Stefanu Nemanji. Spomenik je rad ruskog vajara Aleksandra Rukavišnikova i treba da bude visok 24 metra. A zašto je licemerno? Jer je Stefan Nemanja u bici kod Pantine kod Vučitrna 1189. godine porazio vojsku vizantiskog cara Manojla Komnina i oslobodio sadašnji prostor Kosova i Metohije koji Aleksandar Vučić danas predaje sepratistima. Stoga bi umesto „Aco Srbine“ njegovi obožavaoci trebali da skandriraju „Aco Šiptare“.

SNS SRAMNO: “MORATE DA DRŽITE OVU SLIKU DO 22. JUNA”

Izvor: Srbin.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: