Sveštenik SPC otkriva da li nam preti dolazak antihrista i čipovanje

Sveštenik SPC dr Ugrin Popović gost je nove epizode emisije ”Naši dani” autora i voditelja Vojina Radovanovića, koja nastaje u saradnji medijske kuće CENTAR i Jutjub kanala Zdrava Generacija

U emisiji je bilo govora o dešavanjima za vreme Vaskrsa i odnosu Srpske pravoslavne crkve prema odredbama države. Da li je SPC trebalo da zauzme oštriji stav u odbrani verujućih prava građana Srbije? Otac Ugrin je izneo stav po pitanju pričešća za vreme pandemije, te rekao da se Vladika Stefan Šarić zarazio jer je išao da pomaže ljudima, a ne zbog pričesti. ”Vekovima se đakoni poslednji pričešćuju, pa tako i ja, i u Crkvi i na groblju. Evo nas živi i zdravi.” Smatra da je jako bitno da se stariji građani sa 65+ godina pričeste i da su svi na njih zaboravili. Kakav bi vernici trebalo da imaju odnos prema Patrijarhu Irineju? Zašto je Patrijarh dodelio orden Vučiću?

Takođe u emisiji je bilo govora o navodima da su ovo danas poslednji Biblijski dani. Sveštenik je odgovorio na pitanja oko različitih teorija koje su se pojavili u medijima. Da li su Jevreji vratili Pashalnu žrtvu? Koliko ekumenizam preti SPC? Preti li nam čipovanje i Žig zveri? Da li je 5G pretnja za nas?

izvor: CENTAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: