Stefan Gajić: SNS mi je spremao prebijanje!

Stefan Gajić, u vreme predsedničkih izbora tumač like Nebojše Prilepka, na svom privatnom Fejsbuk profila okačio je video materijal u kome je izjavio da mu je oko Nove godine spremana sačekuša.

Evo ovako ljudi. Juče nakon što sam stigao sa Vlasine, sačekala me je vest da mi je oko Nove godine spremana sačekuša – prebijanje je u pitanju. Svestan sam težine ovih reči, a informacije je dobio njegov otac od strane nekoliko omladinaca SNS, koji su odvojeno razgovarali sa njegovim ocem preključe, a priče im se poklapaju savršeno.

Šef iz Beograda je preko svojih SNS omladinskih prvaka iz Mladenovca dao nalog da mi se napravi sačekuša za šta bi bilo izdvojeno 1400 evra, valjda svakoj sedmorici po 200 evra, valjda da bude sigurica. – ističe Gajić i navodi da su te informacije proverene, da je svestan težine tih reči i da mu karakter ne dozvoljava da priča čaršijske priče.

Taj ”šef iz Beograda” je njegovoj sestri izdao zabranu zaposlenja na području cele opštine Mladenovac, koja je završila DIF. I za ovakve informacije imamo pouzdane izvore i dokaze. Za razliku od nje partijski poslušnici postaju direktori.

https://www.facebook.com/stefan.gajic.7547/videos/310139659974094/?t=3

Ova zabrana izgleda nije dovoljna kazna mojoj porodici za moje nestašluke, da li će jedna sačekuša biti dovoljna? Ne znam, ako će biti dovoljna samo izvolte, spreman sam da podnesem tu žrtvu.

Identitet šefa iz Beograda i omladinskih prvaka ne želi da iznosi u javnost jer oni to ne mogu da poveruju, ali ne želim da ih izlažem neprijatnostima bilo koje vrste i ne želim da im se bilo šta loše desi.

Da nisu paljene kuće, da neistomišljenici nisu prebijani, da nije ubijen jedan Oliver Ivanović, lokalni političari kidnapovani. Da draga gospodo uspeli ste da napravite pakao od države. Ovaj video snimam da bi pokazao da neprijatelje nemam, da mi ne preti opasnost ni od koga na ovom svetu osim SNSa, koje ni sam ne smatram neprijateljima, jer neprijatelje nemam. Babi su mi komunisti srušili kuću, jer nije htela da postane član Parije komunista, pradeda mi je ubijen jer nije hteo da se sklanja. Takvi smo brate i nema sile koja će da nas ućutka. Za kraj mi je bitno da kažem da se politikom više ne bavim, nisam ni Đilasov, ni Boškov, ni očev i majčin, a ovo dvoje poslednjih su me naučili da bude svoj. Snimam video preventive radi, a za stres svoje majke ne brinem, ja verujem u Boga i u kosmos, sačekaće vas geometrija! Ljubi vas, brat! – zaključuje Gajić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: