Srbija se obavezala da primi milion migranata!

Sindikat Zaposlenih Policije je objavio saopštenje na svojoj stranici kako Minstarstvo unutrašnjih poslova i Vojska neće moći da zaštite građane Srbije.
Oni obmanjuju javnost i skrivaju sporazum kojim su se obavezali da prime oko milion migranata!

Srbija u velikoj opasnosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Vojska nema kapacitet da se odbrani od ovolikog broja migranata koji će nagrnuti na nas.
Sindikat Zaposlenih Policije je objavio saopštenje na svojoj stranici, ali ga niko od medija nije ispratio osim portala srpskiglasnik.info.
Objavljujemo vam saopštenje za javnost medijima i narodu Srbije koje glasi:
Rukovodstvo Sindikata Zaposlenih Policije obraća se prvo medijima sa nacionalnom frekvencijom, svim ostalim medijima i građanima Republike Srbije.
Poštovana gospodo predstavnici medija,
Zbog ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi republika Srbija, svi mi kao građani Srbije, zaboravite strah, ljubav prema političarima jer sada ste u pitanju vi i vaše porodice.
Situacija sa migrantstkom krizom postaje sve ozbiljnija, dobro nam je poznato da ste od strane političara dobili zabranu da izveštavate o prijemu migranata.
Dobro nam je poznato da i vi novinari i mediji znate da je Marakeškim sporazumom, vlada Srbije prihvatila i obavezala se da primi oko milion migranata!
Shvatite da sva policija i vojska koliko ima u svom sastavu neće moći da odbrani prvo sebe, a onda i građane Srbije, tj. vas i vaše porodice.
Izveštavanje vas medija o nekakvim bojkotima izbora, protestnim šetnjama po gradovima i litijama, ali i patrolama u vezi migranata neće zaštiti Srbiju ni građanje Srbije.
Rukovodstvo Sindikata Zaposlenih Policije je dobro obavešteno i informisano jer su u našim redovima profesionalci, imajte to na umu.
Ovo je javna objava Sindikata i rukovodstva Sindikata Zaposlenih Policije koja je šokantna dok se vlast ne oglašava.

Turska revoltirana

Podsećamo, kao osvetu za težak vojni poraz, Turska je odlučila pustiti migrante ka Evropi, a na glavnoj ruti je i Srbija.
Mi ih na njihovom putu ka Evropi više nećemo zadržavati, poručuju iz Turske, a ima ih ukupno oko tri miliona – ako krenu i zone gde su aktivna vojna dejstva.
Podsetimo, Turska se obavezala da čuva migrante i spreči njihov put ka Evropi do daljnjeg.
Za ovaj ugovoru sa EU, Turci su dobili nekoliko stotina miliona evra sa kojim Ankara nije bila zadovoljna pa je zahtevala dodatnih milijardu evra.
Nakon toga je EU razmatrala potražnju na kojoj je sve stalo.
Prema sporazumu iz 2016. godine između Turske i EU, Ankara se obavezala da će propisno zadržati migrante, dok će Brisel obezbediti sredstva Turskoj.
Krucijelni razlog je taj da je Turska revoltirana na ne-reagovanju NATO alijanse u petak objavila da nije više u stanju da zadrži migrante i u skladu sa rastom tenzija u provinciji Idlib otvorila je svoju granicu sa EU.
Migranti tvrde da su dobili instrukcije od turskih vlasti da krenu ka EU i da je sve pomno smišljeno.
U porukama koje migranti dobijaju na telefonima piše da su sve granice otvorene i da braća krenu slobodno napred.
Nedugo nakon toga, hiljade migranata je pohrlilo ka granici Turske sa Grčkom kao i Bugarskom.
Vojska je brzo reagovala, ali je pitanje koliko mogu izdržati pritiske i vandalsko ponašanje razjarenih migranata.
Najnovija vest je da migranti koji pokušavaju da pređu u Grčku iz Turske imaju suzavce koje koristi turska vojska, izjavio je danas portparol grčke vlade Stelios Petsas na konferenciji za novinare.
Masovna su okupljanja migranata u centru Istanbula i na drugim mestima, kao i organizovan prevoz do granice od strane turske policije koja im daje instrukcije.
Situacija nije nimalo naivna jer su sve agresivniji, pale šumu, bacaju kamenje, pokušavaju da sruše ogradu i napadnu vojsku i pograničnu policiju Grčke.
Od subote se na grčko-turskoj granici dešava pravo opsadno stanje, a svakim satom stiže sve više migranata.

EU već dobro kasni sa odgovorom na novonastalu situaciju, a delom je za to krivac i izbeglički talas koji je 2015. podelio blok EU jer su svi pali na lepe reči Angele Merkel i drugih političara koji su se zalagali da prime migrante.
Ako je unija te 2015. godine bila nepripremljena za ono što će se desiti, sadašnji nedostatak zajedničke spoljne politike svodi je na latentnog posmatrača događaja koji nije svestan posledica!

Autor: Boris O.
Foto: SZP / Boris O.
srpskiglasnik.info

19 thoughts on “Srbija se obavezala da primi milion migranata!

  1. Brate mili nemogu da verujem.
    Dajte jos vesti jer ova medijska smeca nista vazno ne prenose vec samo sto im odgovara!

  2. Pa nek vojska i policija pohapsi politicare prvo i sve od reda! Pa u ispomoc grcima dok nije kasno i dok se ovde malo ne naoruza narod, ako grcku prodju verovatno ce i oruzje da dobiju!

  3. Свака озбиљна ствар се решава затвором или метком држава Србија и поготово народ у њој су у питању ако нешто не предузмемо ако неће ВЛАСТ ГДЕ СУ НАМА РУКЕ СРАМ НАС БИЛО па наша деца унуци породице су у питању добро размислите СЛОБО НИЈЕ ТО ХТЕО ДА ДОЗВОЛИ ТО ШТО НАМ РАДЕ ПА ВАМ НИЈЕ ВАЉО

    1. . ebo te Slobo, on je i započeo sve ovo. Stvorio nakaradno društvob, unakazio nas za 300 godina. Ovo su njegovi “pioniri” što vladaju sada.. ebo ti on mater tupavu i neobrazovanu.

  4. Braćo Srbi, ova bagra, ljudsko dno dna, koji su na vlasti danas i oni pre njih, prodali su ne samo naše šume, njive, izvorišta vode, fabrike..prodali su narod, našu decu naše unučiće. Truju mozgove naše dece, našeg naroda emisijama koje dolaze sa ružičastih televizija. Razoružali su narod tražeći od generala u penziji da ide u neku streljani da mu tamo izdaju potvrdu da zna da rukuje oružjem uz veliku novčanu globu, pa da mu daju dozvolu za oružje koje decenijama ima i za koje već postoji dozvola. To je isto i sa svakim građaninom ove zemlje. Poklanjali ljudi puške, pištolje koje su nasledili od dedova da bagri ne bi platili silne namete. Mislili su da nas razoružaju, ali su zaboravili da Srbin zna i motkom da se brani.Sramota. Premijerka i ministri nam uništiše obrazovanje, zdravstvo, poljoprivredu, ekonomiju. To su radili svi posle smrti Đinđića. Svi oni moraju da odgovaraju za zlodelo prema Srbiji i narodu. Ne poznajem Srđana Nogo, ali ga pozivam da sa ovih sedam poslanika koji su tražili sazivanje Skupštine, preuzme vojsku i policiju i da zaštize narod srpski i Srbiju. Ne bavim se politikom, samo sam Srbin i volim svoju zemlju volim svoj narod, volim i dobre komšije. Srbi moramo da se borimo za svoju decu i za ovu zemlju. Imamo i dobre policajce, nepotkupljive, neustrašive, spremne da daju život za narod, za Srbiju. A svi smo mi vojnici kad zatreba, a sada treba. Korona je ništa šta nas od najezde tih migranata čeka. E ove vidimo ako ne vidimo korenu. Građanima Deliblatantreba čestitati na odvažnosti, stati rame uz rame sa njima. Meni je držao Korona od migranata, jer to nisu žene, deca, starci već vojnici koji su došli da nas okupiraju da nas podčine, da nas siluju, šibaju i ubijaju . . Nogo, ne znam te, ali znam da je istorija u tvojim rukama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: