SNS sramno: “Morate da držite ovu sliku do 22. juna”

Srpska napredna stranka ne gubi vreme i svakodnevno je u predizbornoj kampanji, još od vanrednog stanja. Članovi ove stranke veoma poštuju instrukcije koje dobijaju od svojih šefova, a o tome svedoči i poruka sa “marketinškim instrukcijama”, ali i video u kojem oni koji su dobili poslove preko SNS moraju javno da ih podrže.

Od sad pa do izbora, baš svi moraju da stave broj 1, ili slogan (oba ću poslati sad) umesto profilne slike na vajberu, vocapu, na društvenim mrežama. Držimo tu sliku do 22. 06. Ispratite da li su svi stavili –  glasi prvi deo poruke koja je poslata svim aktivistima Srpske napredne stranke.

Poruka sa instrukcijama FOTO: Printscreen

A onda sledi i objašnjenje zašto je ovo bitno da se uradi.

Dva su cilja: prvi je marketinški, da kad osoba uđe u imenik vidi gomilu slika istih, sa brojem jedan. Drugi – mnoge ljude je sramota da se javno deklarišu kao SNS, a dobili su mnogo od stranke – navodi se u objašnjenju.

U poruci se dalje navodi da svi kandidati za odbornike, poslanike, buduće funkcije, sadašnji funkcioneri, svi članovi gradskih i opštinskih odbora, svi ljudi koji su dobili posao, svi imaju obavezu da drže jednu od ove dve stvari do izbora.

Ispratite i reagujte ako se neko pravi lud. Postoji i neka aplikacija za Fejsbuk, gde se dodaje samo na sliku dole naziv kampanje, eventualno može i to – navodi se na kraju poruke.

Međutim, ovo nije sve.

Svi koji su zaposleni preko Srpske napredne stranke dobili su zadatak da se javno po grupama obrate i kažu da će glasati za vladajuću stranku. 

EVROPARLAMENTARCI: NEMA NIKAKVIH USLOVA ZA FER IZBORE U SRBIJI!

Izvor: Direktno.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: