Skupština – kakva scena: Dok Petar Čelik govori vatrogasna kola u narod! (VIDEO)

U Beogradu je juče u petak od 12 časova, ispred Narodne skupštine Srbije počeo dvodnevni narodni sabor (održava se u isto vreme 5 i 6 juna) protiv obavezne vakcinacije i protiv namere režima Aleksandra Vučića da prizna nezavisno Kosovo, odnosno da održi nelegalne i protivustavne republičke, pokrajinske i lokalne izbore koji su u Srbiji zakazani za 21. jun ove godine.

Okupljenima, njima oko hiljadu, obratio se i proslavljeni svetski šampion u bodibildingu Petar Čelik, koji je na početku svog govora bio prekinut zbog dolaska vatrogasnih kola koja su se iznenada pojavila na Trgu Nikole Pašića i prošla između prisutnih građana.

– Draga braća i sestre, sloboda se osvaja. Da li želite da osvojite svoju slobodu? Da li želite da vratite svoju slobodu?, upitao je na početku svog govora demonstrante Čelik dodajući:

– Pobedićete! Ja vam to obećavam! I to znate li kad? Ovoga meseca! Ovoga meseca, braćo i sestre, bićete slobodno! Jer dok mi ovde stojimo, rekao je Petar Čelik, a zatim prekinuo govor zbog sirene vatrogasnih kola koja su u tom trenu prilazila okupljenima ispred Skupštine Srbije ulazeću gde je stajala gomila.

– Da li videti šta nam rade? Zato ćemo ih pobediti! Baš zato jer idu vozilom kroz narod! To je jedna banda!, uzviknuo je Čelik.

A šta je dalje bilo i šta je ovom prilikom okupljenom narodu rekao nekadašnji svetski šampion u bodibildingu poslušajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

NOGO: S TIJANOM AJFON BILO POLA VLADE! PAROVIĆ: KORISTI JE BIA, ZNA JE I TOMA N.

Izvor: Srbin.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: