Ševarlić prekinuo štrajk glađu zbog…

Ševarlić, samostalni poslanik, izjavio je da je prevremeno prekinuo štrajk glađu. Praktično sam medijski bio ugušen, zbog popularnosti, priznajem, skupštinske većine s jedne strane i pokreta Dveri, s druge, rekao je.

Miladin Ševarlić je rekao da misli da pitanja koja su pokrenuli drugi poslanici u štrajku glađu – Boško Obradović, Aleksandar Martinović i Sandra Božić, nisu toliko značajna kao pitanje Kosova i Metohije odnosno teritorijalne celovitosti Srbije, zbog kojeg je on započeo u nedelju štrajk.

Smatra da pitanja incidenta sa Marijanom Rističevićem i o izbornom procesu jesu pitanja koja treba razmatrati, ali nisu u rangu pitanja koje je on postavio.

Predložio je novinarima da poslanike i jedne i druge grupacije pitaju o stavu o KiM, navodeći da on nije slučajno pokrenuo to pitanje, da smo u procesu izbora, i da je važno da građani znaju kakav je stav partija.

Miladin Ševarlić: Domaćin u politici

Lično mislim da ne postoji ijedna država na svetu koja bi se odrekla 12 posto teritorije, zbog bilo čega, a pogotovo ne zbog pristupanja EU, rekao je.

Zahvalio je svim novinarima koji su posvetili pažnju pitanju koje je pokrenuo i naveo da će nastaviti da ga promoviše.

Podsećamo, juče je profesor Ševarlić izjavio da je njegov štrajk obesmišljen, te da će razmisliti o tome da li će isti nastaviti ili ne. Kao što vidimo odluka je takva da štrajk ne nastavlja.

izvor: N1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: