Nacistička propaganda Blica

Nemački dnevni časopis u Srbiji Blic, se kao i obično stavio u službu nemačkih interesa i neonacizma, zamenom teza kako to obično biva optužuje sve što je srpsko i ima srpski predznak.

Ovaj pronacistički list je objavio tekst u kome tradicionalni srpski pozdrav sa tri spojena prsta upoređuje sa nacističkim.

Da nije u pitanju Blic koji je u vlasnštvu Ringiera i da ne znamo da je u srpskom narodu ovoj propangadnoj mašineriji ime Bljuc, zbog odvratnog sadržaja i krajnje neporfesionalnosti, možda bi i bilo čudno.

Najžalosnije u svemu je što jedno ovakvo glasilo uopšte postoji u Srbiji i što do sada nije zabranjeno, a pogovoto u mesecu kada se obeležava pobeda nad fašizmom.

Jedino što trenutno možemo je da pozovemo vaskoliku srpsku javnost na bojkot ovog medijskog smeća i javnu osudu svih onih koji rade za ovaj najgori medijski škart.

Zapravo oni ljudi koji rade u toj američko-nemačkoj propagandnoj mašineriji se ne razlikuju od samog Hitlera i Gebelsa, jer su antifašizam i tradicionalni srpski pozdrav poistovetili sa nacizmom.

Inače u Srpskom kao i drugim Slovenskim narodima fašizam je osuđen i pobešen, za razliku od Nemačke države iz koje medijski nuklearni otpad od Bljuca dolazi.

Smrt fašizmu i njegovom promoteru Bljucu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: