MEĐUNARODNA POTERNICA ZA NASILNIKOM IZ NOVOG SADA: Biće lociran uz pomoć Facebook naloga?

Ivan Kontić (30) za kojim policija traga zbog sumnje da je pretukao i naneo teške povrede 28-godišnjem M.M. 24. avgusta u Novom Sadu, diplomirani je pravnik i svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u džudou, piše beogradska štampa.

Ivan Kontić je navodno diplomirao pravo na Univerzitetu Union u Beogradu, a poslednih godinu dana je radio kao pripravnik u jednoj advokatskoj kancelariji u Novom Sadu.

Bio je upisan i u Advokatsku komoru Vojvodine kao pripravnik.

 List navodi da je nekoliko meseci, istovremeno, radio i kao obezbeđenje u kockarnici ispred koje je pretukao M.M. koga, prema saznanjima “Blica”, poznaje odranije i čak su bili u dobrim odnosima.

Pozivajući se na podatke Agencije za privredne registre, navode da je Kontić direktor firme koja je osnivač jedne beogradske kladionice.

Takođe, list piše i da je Kontić u januaru 2018. bio uhapšen u Nikšiću, jer su službenici odseka za borbu protiv droge kod njega našli revolver u ilegalnom posedu.

Facebook Kontića, koji je rodom iz Nikšića, bio je aktivan do subote, što znači da mu je neko pristupio da bi ga deaktivirao ali je ostala IP adresa logovanja, što će pomoći u lociraju.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević očekuje da će Kontić vrlo brzo biti uhapšen i ističe da je policija, kao i uvek, profesionalno pristupila tom slučaju.

Kovačević je za televiziju Prva rekao da je za osumnjičenim raspisana međunarodna poternica i da se za njim intenzivno traga.

Bivši službenik CIA: „Nasilje će eksplodirati“ ako Tramp ponovo pobedi na izborima

Izvor: Mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: