Medojević: DF ne vjeruje ništa komunističkoj i antihrišćanskoj Vladi Crne Gore

Ostajemo do kraja posvećeni poruci Mitropolita Amfilohija: Ili pada zakon ili pada bezbožnička Vlada

Nebojša Medojević

“Mi iz DF ne vjerujemo ništa komunističkoj i antihrišćanskoj Vladi Crne Gore. Oni su se više puta pokazali nepouzdanim i spremnim za prevaru. Ostajemo do kraja posvećeni poruci Mitropolita Amfilohija : Ili pada zakon ili pada bezbožnička Vlada. Komesar Verhelji koji dolazi iz hrišćanske partije Mađarske je vrlo jasno rekao da država nema šta da se miješa u organizaciju, ustrojstvo i djelovanje Crkve i da je to pitanje kanonskog prava i za to je nadležan Vaseljenski Patrijarh, a ne bilo koja partija ili partijski Predsjednik”, saopštio je jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

On je kazao da je DF veoma zadovoljan jer je EU ponovila njihove argumente iz Skupštine kada su upozoravali vladajuće partije da ne ulaze u ovako grubo kršenje Ustava i evropskih standarda.

“Ja sam upoznao Verheljija o namjeri Đukanovića kao posljednjeg komunističkog diktatora da suspenduje Ustav i da direktno stavi pod komandu sve grane vlasti i otvoreno uvodi diktaturu u Crnoj Gori. Ovdje se vodi bitka za temeljna ljudska prava i DF je do kraja posvećen zaštiti naše pravoslavne hrišćanske crkve, naše tradicije i našeg indentiteta”, zaključio je Medojević.

Izvor:In4s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: