MASKE ne služe ničemu, a verovatno su OPASNE PO ZDRAVLJE, tvrdi pneumolog dr. Patrik Belier

Zagreb – Ovo je priča o novom skandalu koji pogađa svet. Do juče nam nije bilo jasno zašto se nameću maske, ali danas stvari postaju jasne. Skandal o maskama objašnjava francuski pneumolog dr. Patrik Belier.

Dok pišemo ovaj članak, YouTube je upravo cenzurisao profesora Didier Raoulta, koji je objavio redovni izveštaj Univerzitetske bolnice iz Marseja. Mejnstrim mediji veštački stvaraju novu krizu i pripremaju populaciju na navodni DRUGI TALAS. Razvoj obećane i kupljene vakcine je zaustavljen, jer izaziva katastrofalne nuspojave. Maske postaju deo našeg tela, a o posledicama istih malo ko govori. Da vidimo šta kaže francuski lekar…

Prema svim statističkim podacima koji izlaze na svetlo dana, korona epidemija je završena još u maju. Gotovo u svim zemljama, ukupni broj mrtvih je manji od proseka mrtvih zadnjih 10 godina. Danas od koronavirusa umire mali, već imuno ugroženih, osoba. Prema medicinskoj literaturi, samo je broj mrtvih pravi pokazatelj evolucije jedne virusne epidemije. Možemo jasno i glasno reći: “epidemija je završena“, a to što mediji, naučnici, političari i pojedinci tvrde suprotno ili izveštavaju o preminulim, bez da znamo stvarnu pozadinu njihove smrti, trebali bi krivično odgovarati.

“Drugi talas ne postoji kod viralnih epidemija koje uzrokuju plućne bolesti. Kod Španskog gripa smo imali takoreći drugi talas, ali to je bio izuzetak koji ne možemo porediti s koronavirusnom epidemijom”, tvrdi dr. Patrik Belier. Slično govori i profesor Didier Raoult, jedan od najvećih svetskih priznatih autoriteta. Ovim intelektualno poštenim osobama su se priključili i profesor Christian Perronne i profesor Jean-François Toussaint, koje kritiziraju i etiketiraju mediokriteti zločinačke organizacije Faktograf.

Budemo iskreni, Faktograf i njegovi mediokriteti nisu glavni krivci. Kriva je politika koju danas vode Andrej Plenković, Zoran Milanović, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Janez Janša, Borut Pahor i drugi koji nisu vredni spomena jer ne odlučuju o ničemu. Parlamentarci, čast izuzecima, svih balkanskih država nemaju ni muda i karaktera da se odupru belosvetskoj bagri. Najgori su oni koji kažu “tako svi rade, pa ćemo i mi”, čime otvoreno potvrđuju svoju nesposobnost. Čovek se zapita imaju li oni svoje mišljenje ili ne? Ako nemaju, tada više nisu potrebni niti ih treba birati na izborima tj. one koji su ih postavili.

Vratimo se na maske i posledice nošenja istih. Šta tvrdi francuski lekar Patrik Belier?

“Pneumolog sam i tvrdim da maske ne služe ničemu. Nošenje maski će možda, kažem možda, kao oni što govore o mogućem drugom talasu, prouzrokovati druge bolesti, pneumokoknu upalu pluća ili meningitis. Nakon dva sata nošenja maske, one su prepune patogena koje svi imamo u sebi. Nakon dva sata nošenja, patogeni na površini maske se broje u milijardama. Ponavljam, kao što tvrde da će biti drugi talas, ja takođe mislim da ćemo u sledeća dva meseca imati veliki broj bolesnika od upale pluća i meningitisa.

Zašto tvrdim da maske ne služe ničemu? U rukama imam statističke podatke Zavoda za zdravstvene statistike Francuske, dostupne na internetu. U njima jasno piše da je broj osoba na reanimaciji, broj hospitalizovanih osoba i broj mrtvih gotovo na nuli u odnosu na april.

Kolega profesor Jean-François Toussaint takođe tvrdi da je broj smrtnih slučajeva jedini kriterijum za procenu evolucije jedne epidemije. Gotovo da više nema mrtvih od Covida. Zašto obavezujemo 67 miliona osoba da nose maske, kada više nema ništa.

Danas testiramo i nalazimo 42673 pozitivnih na Covid, ali gde su bolesni? Gde su mrtvi? Jesu li zakopani u nekoj kolektivnoj grobnici? Nema više mrtvih. Ovih 42673 pozitivnih na Covid su zdravi nosioci virusa. Kao što sam je zdrav nosilac raznih patogena. Svi smo zdravi nosioci raznih patogena s kojima živimo.

Čemu služe zdravi nosioci virusa i bakterija? Da ih nema, svi bismo bili bolesni, a po ulicama bi hodali po mrtvima. Prekinimo stvaranje psihoze. Epidemija je završena od kraja maja. U respiratornoj virologiji nema drugog talasa niti ga je ikada bilo. Osim Španskog gripa, ali to je bio sasvim drugi problem. Sve osobe s razumom će vam reći da nema drugog talasa. Ministar je rekao da ćemo za 15 dana imati drugi talas i ja ga čekam. Ako za 15 dana ulice nisu prekrivene leševima, to znači da imam pravo.

U Švedskoj, gde maske nisu bile obavezne imamo totalni pad bez pojave pojedinačnih slučajeva kao u Francuskoj za šta su odgovorne maske koje brane da se zdravi nosioci virusa šire. Masovno testiranje je idiotizam. Testiramo zdrave pozitivne osobe koje su tu da nas zaštite.

Od kako smo uveli maske, imamo nove smrtne slučajeve. Samo zbog maske imamo malo povećanje smrtnih slučajeva, kojeg nema u Švedskoj. Ukinemo li obavezno nošenje maski, biće još manje mrtvih.

Priroda je stvorila zdrave osobe nosioce virusa da štite, jer da nema zdravih nosioca virusa, gledali biste mrtve svuda oko nas. Zdrave osobe koje u sebi nose viruse i bakterije su svuda oko nas, a njihov imunitet je najbolja maska.”, završava svoj intervju dr. Patrik Belier.

Portal Logično uporno objavljuje slične izjave, ne zato što nemamo šta pisati, nego da odgovorne osobe sutra ne kažu: “Nismo znali”. Znali ste, sve ste znali, jer su ovo temelji u medicinskoj literaturi. Jednog dana ćete morati odgovarati za učinjeno zlo svom narodu.

Piše: Mislav P.

Izvor: Logicno.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: