Majkl Porter junior: Agenda – virusom kontrolišu svet

Košarkaš Denver Nagetsa Majkl Porter junior smatra da se iza koronavirusa zapravo krije želja da se kontroliše svetska populacija.

Lično, mislim da se koronavirus očigledno koristi za neki više cilj. Koristi se za kontrolu populacije, kontrolu mase ljudi. Mislim, ceo svet se kontroliše zbog virusa. Moraju da se nose maske. A ko zna šta će se desiti kada se vakcina pojavi? Možda moraš da budeš vakcinisan kako bi putovao, to bi bilo ludo, nikada u svom životu nisam bio vakcinisan“, rekao je 22-godišnji Majkl Porter i dodaje:

Definitivno iza svega postoji agenda koja se trenutno sprovodi, sve što možemo jeste da sedimo, gledamo šta se događa i da se ne uključujemo previše emotivno. To je ozbiljna stvar, realna stvar, ali se ‘naduvava“.

Predsednik košarkaških operacija Nagetsa Tim Koneli nije izdao zvanično saopštenje, ali jeste razgovarao sa Porterom povodom njegovih komentara. Novinari su za mišljenje pitali i trenera Denvera Majka Malouna.

Nisam policija za misli ljudi, neću da govorim nijednom igraču šta može, a šta ne može da kaže. Sve što bih rekao jeste da treba biti osetljiv na celu situaciju sa koronavirusom u našoj zemlji i u svetu. Majkl Porter i bilo ko drugi ima pravo na svoje mišljenje, na slobodu govora, i to ću poštovati dokle god nije smetnja za tim. Na doručku i na treningu, ta izjava uopšte nije bila smetnja. Neću nikome da stavljam brnjicu“, rekao je Maloun.

Svaki naredni udarac bi mu otkinuo deo kože: Oglasio se sudija koji je “spasio” Fedorovog brata

Izvor: Stitonosa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: