Lepomir Bakić: Vučić ponižava narod

Gost Slavija info bio je višestruki prvak u bodibildingu, bivši pripadnik specijalnih jedinica policije a danas fitnes instruktor i predsednik Pokreta za bezbednost gospodin Lepomir Bakić.

Bakić je autor snimka sa Savskog trga gde je snimio snimak gde se vidi da su pojedina gradilišta povlašćena od strane režima i gde postoje radnici za koje mere Vlade Srbije ne važe. To kaže da je uradio jer ga nervira selektivna pravda i povlašćena lica a u emisiji je nabroja i brojne probleme pa i otkaz sa kojim se suočio baš iz tih razloga.

Za dobijanje otkaza najviše krivi Dragana Vučićevića koji ga je stavio na naslovnu stranu Informera u to vreme. Nepravda je po njemu načinjena zatvaranjem pojedinih objekata dok su drugi mogli neometano da rade. Tu se vidi da UDBA i njihova deca i dalje vode našu zemlju.

U emisiji je javno podržao Novaka Đokovića i dodao da sve poznate ličnosti treba da se izjasne po tom pitanju. Duboku državu je optužio da želi da upravlja nama i da im to nažalost ide za rukom a najviše zahvaljujući poltronima i medijima kao i poznatim ličnostima koji se plaše osuda javnosti. Cilj toga je stvoriti poslušne robove od slobodnih ljudi.

Naveo je i primere kako Vučić maltretira naš narod. Bakić je naveo i stvari koje se dešavaju u vojsci i policiji gde kaže da su uglavnom časni ljudi ali na samom vrhu su pogrešni.

Pored ovih tema dosta je bilo reči i o kursu za specijalne jedinice, njegovom učešću u rijaliti programu Farma kao i odnosu Željka Mitrovića prema učesnicima. U emisiji na Slavija info bilo je dosta reči i o zanimanjima poput zvezde instagrama i hostesa što ga je veoma pogodilo jer tvrdi da nam nove domaćice ništa dobro neće doneti. Kao i o tome šta naše devojke zaista rade u inostranstvu. Bakić je osudio i momke koji im svojim jadnim ponašanjem i lajkovima prave lažni osećaj bitnosti.

Pored ovih bilo je reči i o mnogim drugim tema a u emisiji Bakić je javno podržao Donalda Trampa i rekao sve najgore o USA dubokoj državi a gledaocima je preporučio film Pad kabale. Bilo je dosta reči i o profesionalnom sportu kao i o uzimanju steroida i drugih pomagala za vrhunske treninge.

autor: Slavija info TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: