Kolo Ture: Van Dajk je vrhunski, ima samo jednu manu

Nekadašnji štoper Arsenala i Liverpula Kolo Ture oduševljen je Virdžilom van Dajkom, ali smatra da Holanđanin ipak ima jednu manu.

Nekadašnji štoper Arsenala i Liverpula Kolo Ture oduševljen je Virdžilom van Dajkom, ali smatra da Holanđanin ipak ima jednu manu.

Beoshop

“Neverovatan je igrač – brz je, visok, skočan, tehnički dobar, može da promeni igru dugim pasovima. Ima sve. Ipak, nisam video da ga mnogi igrači izazivaju jedan na jedan – po mom mišljenju, to mu je slabost. Vrlo je visok i ako ga stvarno napadnete s loptom, može da se muči, ali s druge strane je pametan jer se pametno povlači“, kaže Ture, koji je nosio dres Liverpula od 2013. do 2016. godine, i dodaje:

“Ipak, ako je napadač stvarno agresivan napadajući ga jedan na jedan, mislim da može nešto da izvuče. Van Dajk pored sebe ima Džoa Gomeza i druge dobre igrače oko sebe, to mu igru čini jednostavnijom, ali poseduje brojne kvalitete“.

Za kraj, Ture je poručio da je trenutno Liverpul najbolji tim na svetu, da je menadžer Jirgen Klop pogodio pojačanjima, ali i da su uz njega napredovali i oni fudbaleri koje je doveo Brendan Rodžers.

Sudija brži od cele odbrane: Zbog toga ste POSLEDNJI na tabeli! (VIDEO)

Izvor: Sportklub.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: