Kako izgleda karantin na selu? – Stefan Gajić

Stefan Gajić, član pokreta ”SAMO JAKO!” iz Mladenovca, aktivista, muzičar i autor emisije ”Preko tarabe”, čovek koji je tumačio lik Nebojše Prilepka, bio je gost emisije ”Zdrava Generacija” autora i voditelja Vojina Radovanovića. Stefan je pričao o svom životu na selu, preciznije u selu Mali Požarevac. Ističe da mu je žao što su mu ”neke trivijalni razlozi sprečili da već u selu ima kokoške.” Selo Mali Požarevac, je selo u kome je Stefan snimao emisiju ”Preko tarabe”, i s tim u vezi ističe da je to bio samo pilot period, te da će se koncept same emisije promeniti. Otkriva da prelazi u narednom periodu na Slobodnu televiziju. ”Kada sam kući biće Preko tarabe, a kada sam na brodu biće ”Preko palube”.

U emisiji bilo je osvrta i na Stefanovo gostovanje u Jutarnjem programu na Happy televiziji, te dodaje ”Marić ima neke simpatije prema meni. On voli teorije zavere, te je negde mene prepoznao kao lika koji je idejni tvorac, fenomenalni momak koji je izmislio Belog, da sa ja momak koji svakog može da ubaci u Parlament, da sam po lokalnim zemljama stvarao slične priče.”

foto: Zdrava Generacija

Dane karantina provodi u šumi i dodaje da ”95-99% vremena provodi na selu, svratim malo do svojih da ih obiđem. Shvatio sam u ovoj samoizalciji ono što Mark Tven kaže u delu ”Tajanstveni stranac” da jedino lud čovek i onaj ko izgubi razum može da bude večno srećan. Negde to i Dučić govori u ”Blagu cara Radovana” i Džej Ramadanovski čuveni u pesmi ”Blago onom ko rano poludi.”

Takođe govora je bilo i o budućnosti Belog i Prilepka, ekologiji i ekološkoj situaciji u Srbiji, jahanju konja, a Stefan je odgovorio i na pitanje da li se Luka Maksimović, čiji je pseudonim tokom izbora bio Ljubiša Preletačević Beli prodao.

izvor: Zdrava Generacija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: