Incident u Njegoševoj: Pretučeni sudija i advokat u penziji

Težak incident se dogodio oko ponoći u Njegoševoj ulici na Vračaru, kada je grupa huligana bez ikakvog povoda napala i brutalno pretukla poznatog advokata Gorana Petronijevića (60) i Novicu Pekovića (70) sudiju u penziji, koji je svoj radni vek proveo u pravosudnim organima u Srbiji.

Nakon što se incident dogodio, huligani su pobegli u nepoznatom pravcu, a policija intenzivno radi na identifikaciji napadača i utvrđivanju svih okolnosti.

On bio sudija od Osnovnog suda, zaključno sa funkcijom sa kojom je i otišao u penziju, a to je predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu.

Dva čoveka su bila u bašti kafića i bez ikakvog povoda ih je napala grupa huligana koja je prethodno pravila glamu i dobacivala prolaznicima.

Oni su se nalazili u kafiću u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u kome su sedeli Peković i Petronijević. Oni su napadnuti stolicama i stolovima, a tukli su ih i šutirali.

Kolima hitne pomoći odvezeni su u Urgentni centar i konstatovane su im teške telesne povrede. Petronijević je potvrdio da je došlo do tog napada i da ni on i Peković ne poznaju napadače koji su ih napali.

Prema nezvaničnim informacijama, dva huligana su i identifikovana.

Privedeni napadači

Dvojica napadača, koji su pretukli advokata Gorana Petronijevića i penzionisanog sudiju i nekadašnjeg predsednika Apelacionog suda u Novom Sadu Novicu Pekovića, su privedena, saznaje N1.

FBI: KINESKI HAKERI HOĆE DA UKRADU REZULTATE COVID-19

Izvor: Stitonosa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: