Da li je moguće ujediniti Noga, Boška, Jovanu i Dragaša? – Dragan Petrović, Dejan Zlatanović

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najuaktuelnije društveno-političke događaje.

Komentarisanje dnevne štampe, uveče 15. maja je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o opozicionom skupu koji se održao ispred Crkve Svetog Marka, Predsedništva Srbije i RTS kao podrška srpskom narodu u Crnoj Gori koji se podigao jer je režim Mila Đukanovića utamničio vladiku Joanikija i kada su se analizirale mogućnosti da se problem položaja Srba u Crnoj Gori aktuelizuje pred Savetom bezbednosti UN (00:01:00); kao i kada se govorilo o štrajku glađu Boška Obradovića i Ivana Kostića ispred Skupštine Srbije i o bojkotu predstojećih parlamentarnih izbora od strane Saveza za Srbiju (00:43:00).

Takođe, tokom emisije su dr Petrović i Zlatanović izneli svoje stavove i u vezi toga na koji jedino način je i na kojim osnovima može da se ujedini patriotska suvernistička opozicija u Srbiji (01:10:00); odnosno da li moguće u Srbiji sprovesti neposredne izborima na kojima će narod bez političkih stranaka odlučivati o svojoj sudbini (01:20:00).

izvor: CENTAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: