BOŠKO: Samo bojkot Vučićevih izbora je način da sačuvamo Kosovo i Metohiju

Bojkot izbora 21. juna je jedan od načina da sačuvamo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, jer nećemo dati legitimitet ideji Aleksandra Vučića o priznanju nezavisnosti lažne države Kosovo čija realizacija sledi posle izbora.

Naime, SNS je pomognuta da dođe na vlast u Srbiji od strane zapadnih mentora upravo da bi završila sa zaokruživanjem druge albanske države na Balkanu, Oni su polovinu tog obećanja ispunili potpisivanjem antiustavnog Briselskog sporazuma 2013. godine, a drugu polovinu treba da završe nakon lažnih izbora 21. juna. Zapadnim mentorima iz Brisela i Vašingtona se očito žuri sa priznanjem separatističke tvorevine na Kosovu i Metohiji, pa su najpre požurivali formiranje nove separatističke vlade u Prištini, a sad podržavaju i požuruju izbore u Srbiji, kako bi posle toga usledili brzi pregovori i dogovori dve strane.

Veoma je karakteristično da je Alreksandar Vučić najavio nastavak pregovora bukvalno sutradan po završetku izbora u Srbiji, što govori o hitnosti završetka pregovaračkog procesa koji nesumnjivo vodi ka priznanju lažne države Kosovo od strane Beograda i njenom učlanjenju u UN. Ono što posebno zabrinjava jeste što je naša vlast spremna na odricanje ne samo od KiM, već se u tajnim pregovorima između Aleksandra Vučića i Hašima Tačija koji traju dve godine unazad u okviru ideje razgraničenja pominje pripajanje delova opština Preševo, Bujanovac i Medveđa drugoj albanskoj državi na Balkanu, što vodi ka stvaranju Velike Albanije kao ogromne bezbednosne pretnje za sve države u regionu.

Ideja ovih lažnih izbora jeste konstituisanje lažne Skupštine koja će potvrditi dogovor između Vučića i Tačija i zato je bojkot izbora način da sačuvamo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije. Sve odluke buduće lažne Skupštine i Vlade biće nelegitimne i poništene nakon smene vlasti. Na taj način svi koji bojkotuju izbore izražavaju svoje neslaganje sa kršenjem Ustava i predajom Kosova i Metohije, i omogućavaju budućoj vlasti nakon pada Aleksandra Vučića da poništi sve štetne sporazume po srpske nacionalne i državne interese, ne samo po pitanju KiM, već i drugim.

KRUŽNI TOK ULEPŠAN SAMO ZA VUČIĆA, SA NJEGOVIM ODLASKOM OTIŠLO I ZELENILO

Izvor: Srbin.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: