Bivši službenik CIA: „Nasilje će eksplodirati“ ako Tramp ponovo pobedi na izborima

Bivši operativac CIA-e koji je decenije proveo tajno na Bliskom Istoku i u Južnoj Aziji, upozorava da će “nasilje eksplodirati” ako Tramp pobedi na izborima i verovatno će se nastaviti i dalje čak i ako pobedi Bajden.

Za Revolver Njuz, Sam Fadis karakteriše nedavne nerede, koje mediji opisuju kao „uglavnom mirne“, kao ništa manje od „pobune“.

Fadis kaže da izgrednici nisu samo neorganizovane rulje, već „manifestacija godina pripreme, organizacije i sponzorstva od ogromne mreže fondacija i organizacija“, uključujući Otvoreno društvo Džordža Soroša.

Fadis ističe da su izgrednici otvoreno istakli svoj cilj, „ukidanje Sjedinjenih Država kakve poznajemo i njihova zamena marksističkom državom“.

Bivši službenik CIA predviđa novi talas nasilja ako Tramp pobedi na izborima, ali takođe upozorava da će se nemiri nastaviti čak i ako Bajden pobedi, jer će revolucionari težiti da preuzmu potpunu kontrolu nad njegovom administracijom.

„Zbog toga je velika zabluda verovati da će se neredi u protekla tri meseca završiti novembarskim izborima. Neće”, piše Fadis.

„Ako predsednik Tramp pobedi, rulja će njegovu pobedu odmah proglasiti nevalidnom i nelegitimnom, a nivo nasilja će eksplodirati. Ako Bajden pobedi, ljudi i grupe koji cepaju ovaj narod smatraće ga svojom marionetom i ubrzaće svoje napore u revoluciji. Ako se Bajden pokaže da ne želi ili ne može da ih prihvati, zadesiće ga ista sudbina kao i gradonačelnika Portlanda Teda Vilera, koji trpi antifa maltretiranje svog doma kao cenu što se nije potčinio. “

„Ovde se ne radi o reformi. Reč je o revoluciji, a revolucijama nije stalo do izbora “, zaključuje on.

Prevod: Srpski Glasnik

Izvor: Summit News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: