Bio jekao tumor koji me jede! Brižit napustila sina nakon porođaja, pa ga MOLILA da se pomire! Nije hteo NI DA ČUJE!

FOTO:PROFIMEDIA

Glumica Brižit Bardo je imala 25 godina kada je saznala da je trudna i odmah je pokušala da nađe lekara koji će izvršiti abortus. Aliu Francuskoj su takve operacije bile zabranjene pa se niko nije usudio da to i uradi. Glumac Žak Šarlije je bio otac tog deteta, pa je nagovorio glumicu da odustane od abortusa i da se uda za njega.

Poslednji meseci trudnoće za Brižit Bardo bili su noćna mora. Fotografi su opkolili kuću u kojoj je živela, sve u želji da naprave jedinstven snimak trudne glumice. Brižit je potpuno prestala da izlazi,čak je odlučila da se porodi u stanu , jer se plašila da ode u bolnicu.Sin se rodio 11. januara 1960. godine.Dečak je dobio prelepo francusko ime -Nikolas.

Foto:Profimedia

“Bio je kao tumor koji me je jeo,kojeg sam nosila usvom natečenom telu”, napisala je kasnije glumicau svojim memoarima. Brižit je odbijala da nahrani bebu, jer je poludela zbog “nehumane uloge medicinske sestre”- koju je dobila rodivši dete.

Njenu kuću su opsedali novinari. Svi su želeli fotografiju mlade majke i novorođenčeta. Prvo fotografisanje desilo je prvi dan bebinog rođenja. Dugogodišnji prorodični prijatelj je snimio fotografije koje su objavili svi tabloidi.

Njen suprug Žak Šarlije se nadao da će Brižit imati majčinski instinkt, ali glumica je ljubav prema sinu pokazala samo za vreme fotografisanja. Brižitse plašila da će izgubiti šarm kod muške populacije, te da će je svi doživljavati kao “mamu”. Dete je osećalo njene slutnje, pa bi svaki put kad bi ga ona uzela u ruke briznulo u plač.

FOTO:PROFIMEDIA

Ubrzo je Brižit otišla sa glumcem Semom Fejom. Nakon što je čuo da ga je ostavila, njen suprug je zatražio razvod i pravo da samostalno odgaja sina. Na suđenju majka je odbila da se staraza bebu: Brižit je smatrala da neko o njoj treba da brine, pa zbog toga nije mogla da se stara o bebi.

Nekoliko puta je pokušavala da izgladi odnose sa sinom, ali bezuspešno.

Kada je dečak sasvim odrastao, Brižit je pokušalada popravi odnos, ali sin nije hteo da čuje za to.

“Sada imam 47 godina i imam svog 22-godišnjeg sina Nikolasa, svoju porodicu i podršku. Volim ga najviše na svetu”, napisala je Brižit u svojim memoarima,ali izgleda da je kasno bilo za kajanje i izvinjenje.

FOTO:PROFIMEDIA

Nikolasje studirao ekonomiju na Univerzitetu u Parizu. Obožavao je muziku. Naučioje da svira klavir, komponuje pesme i pravi aranžmane. Kadaje imao 22 godine bavio se manekenstvom. Na jednoj reviji upoznaje manekenku En Lin Bjerkan, kćerku diplomate. Par se venčava 1984. godine, a Brižit Bardo nije bila pozvana na venčanje, što ju je mnogo uznemirilo.

Ubrzo se srećni par preselio za Oslo, da bi nakon nekoliko meseci dobili prvu kćerku. Brižit je i dalje bila nepoželjna u Nikolasovoj porodici, pa ni upoznala svoju unuku. 1990. godine Nikolas dobija i drugu kćerku. Dve godine nakon toga, Brižit dolazi u Norvešku u nameri da uspostavi bliske odnose, ali sklapaju samo hladno primirje.

FOTO:PROFIMEDIA

Ali 1997. godine,nakon objavljivanja Brižitinih memoara, izbija novi porodični skandal, bivši suprug i sin tužili su Brižit zbog otkrivanja porodičnih tajni i vređanja osećanja. Sud je naložio glumici da plati kaznu u iznosu od 250 hiljada franaka.

Nikolas je odavno napustio manekenstvo i več dugi niz godina bavi se programiranjem. Odavno je već i sam deda. Na pitanje novinara zašto nije u dobrim odnosima sa majkom , Nikolas je odgovorio: “Ona voli svoje krznene kapute, ja volim svoju porodicu”.

FOTO:PROFIMEDIA

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to: